Нашите новини

19 февруари 2024 in Новини

ДеБулКо с нова машина за лазерно гравиране

ДеБулКо с нова машина за лазерно гравиране

Като бизнес, фокусиран върху непрестанното развитие и оптимизация на процесите, ние от ДеБулКо отново внедрихме в нашето производство иновативна машина. Този път тя е за лазерно гравиране.

Маркиращите лазери са едно професионално допълнение към пазара и към работните процеси на ДеБулКо като разнообразие от функции, а едновременно с това имат и много ниска консумация на енергия.

Машината лесно се справя с повечето метални и неметални материали, а това я прави идеална за използване върху редица продукти, като например прецизни инструменти, платки, хардуер, аксесоари, строителни материали и т.н.

Защо избрахме именно Camellon KM-3030-F30?

  • Отворен модел машина за фибер лазерно маркиране чрез бърза маркировка и висока ефективност.
  • Висока ефективност на електрооптична конверсия.
  • Перфектен ефект на маркиране.
  • Интегрирана структура, малък и компактен размер, малка заета площ и лесно транспортиране.
  • Възможност за гравиране на ротационни детайли чрез допълнителна ротационна ос.

Основните предимства на интеграцията на такъв тип машина в работните процеси на ДеБулКо са много. Можем да започнем с високата скорост на гравиране, комбинирана с по-ниски разходи. Това се дължи на иновативната технология, чрез която работи лазера, както и на увеличената мощност. Благодарение на по-високата скорост на работа, машината ни помага значително да увеличим капацитета си, а това води до много по-висока производителност в сравнение със старите методи, които използвахме. Не на последно място разделителната способност на гравюрата може да е със изключително високо качество.

Друго основно предимство са по-малките разходи. Camellon KM-3030-F30 е високоефективна машина, която консумира много по-малко електроенергия от други подобни такива, но това в никакъв случай няма влияние върху производителността ѝ. В редица случай досега се използваше гравиращата функция на мощните лазери за рязане на ламарина. Това от една страна заема машинно време на скъпа машина, от друга страна не е енергийно ефективно, а от трета рисунъкът на гравюрата не винаги е с необходимото качество.

Разбира се, има още редица предимства, които включват намалено време за стартиране, освобождаване на повече място, тъй като машината заема много малко площ и не на последно място – зелени практики.

А какъв е резултатът за нашите клиенти?

Благодарение на новата ни инвестиция, а именно машината за лазерно гравиране, ние от ДеБулКо имаме по-голяма гъвкавост, капацитет и отлично качество при гравиране както на плоски, така и на ротационни детайли. Нашите клиенти могат да разчитат на още по-бързи доставки и на по-добри цени.Разглеждайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.
Съгласен