Нашите новини

2 ноември 2022 in Новини

ERP системата SAP и нейните предимства за клиентите ни

ERP системата SAP и нейните предимства за клиентите на ДеБулКо

През 2019 година, ние от ДеБулКо успешно интегрирахме високотехнологичното решение S/4 HANA в системите си за управление, което SAP предостави. Този софтуер от най-ново поколение успешно посреща и продължава да допринася за оптимизация на дейността на компанията вече цели 3 години. Едновременно с това спомага за лидерската позиция в производството на прецизни детайли от ламарина, тръби и тел, която ДеБулКо поддържа дълги години наред.

ДеБулКо – естество на бизнеса

Компанията ни се занимава с проектиране и производство на метални изделия за индустрията, рекламни стелажи и оборудване за магазини. В повечето случаи, поръчките са дребносерийни, а доставката им често трябва да бъде направена в много кратък срок. Именно затова производственият процес трябва да бъде максимално оптимизиран.

Иновациите и бързото развитие на бизнеса са наша основна цел, а софтуерът SAP бе едно практично и чудесно решение в тази посока. Благодарение на Некст Консулт, компанията консултант в нашия амбициозен проект, ние успешно адаптирахме ERP системата.

Софтуерът, който беше адаптиран към процесите на работата ни, е изцяло базиран върху SAP Baseline за Германия, създаден върху S/4 HANA. За нас беше изградено специфично ,Baseline’ решение, което направи адаптацията му още по-лесна и подходяща.

Производствен цикъл на ДеБулКо

Производственият ни цикъл е разработен на база дългогодишен опит и гарантира професионално изпълнение на всяка отделна поръчка от идейната фаза до доставката на клиента.

Процесът включва:

  1. Консултиране на клиента – с цел предоставяне на отличен краен продукт
  2. Идеен проект – извършва се скица на проекта, съобразена с целите на клиента и техническите възможности за производство
  3. Проектиране и разработване
  4. Изработване на прототип
  5. Серийно производство
  6. Доставка

Благодарение на SAP софтуера, всички тези процеси се съчетават по най-добрия начин.

Предимствата на SAP

Какви предимства ни донесе тази ERP система? За начало, благодарение на нея всеки служител е наясно с работата, която трябва да извърши. Всеки знае колко задачи има, както и за кога трябва да бъдат свършени. Благодарение на софтуера SAP, всички поръчки биват обработени винаги навреме и ДеБулКо не забавя своите клиенти по никакъв начин.

Всеки наш служител завършва задачите си навреме, за да може следващият да продължи със своите. Благодарение на новия софтуер, цялата справочна и аналитична информация, която е необходима за управлението на ДеБулКо, вече се извлича за изключително кратко време. Това ни позволява да вършим поръчките си още по-бързо, както и много по-лесно.

Допълнително S/2 HANA ни помага да събираме множество данни, както и да ги анализираме много по-бързо. Това води до по-добър процес на работа, доволни клиенти и по-голям обхват на задачите.

Едно от основните предимства на SAP софтуера е, че обхваща всички основни модули за работа на компанията – MM (Материално стопанство), SD (Продажби и пласмент), PP (Планиране и управление на производството), FI (Счетоводство), CO (Управленско счетоводство, контрол), като реализира пълно отразяване на всички бизнес процеси в системата.

За нас доволните клиенти са основен приоритет. Именно затова оптимизацията на работните процеси е много важна. Бързото събиране на данни, тяхната обработка, извършената навреме работа от служителите и съответно – завършените поръчки, са изключително важни. Новият софтуер, който беше адаптиран към работата ни, е полезен и помага за разрастването на бизнеса ни.

Ако имате въпроси за нашите услуги – свържете се с нас! Може да го направите като ни изпратите имейл на info@debulco.bg, или се обадите на тел. 0888 703887.Разглеждайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.
Съгласен