Нашите новини

6 септември 2022 в Новини

ДеБулКо въвежда лазер-щанца с автоматизация

ДеБулКо въвежда лазер-щанца с автоматизация

Нова върхова технология в полза на клиентите

С най-голямо удоволствие споделяме, че фирма ДеБулКо инсталира и пуска в експлоатация нова върхова технология в полза на клиентите – напълно автоматизирана лазер-щанца PRIMA POWER. Тази система позволява автономна обработка на метални листове с размер до 3000 х 1500 мм и дебелина до 8 мм. Машината прави всичко сама – автоматично взима и зарежда листа за обработка, след това изрязва детайлите и ги сортира на палета, а отпадъчната решетка се отстранява напълно самостоятелно. И това не е всичко – самата обработка може да включва множество функции. В машината е включен и 4KW лазерен източник, известен като най-мощният на пазара при този клас машини, който позволява рязане на неръждаема ламарина до 8 мм. и освен това има на разположение щанцова функционалност с върхови възможности – с изключителната сила на удара, която помага за висока производителност, дори в по-сложни ситуации, при които конкурентите ни рядко успяват да се справят.

Машината ни може да работи и със значително по-големи инструменти от тези на конкурентите ни, което комбинирано с високата и скорост, води до драстично увеличаване на производителността. Допълнително, на разположение е резбонарязваща глава с 6 позиции, която може да нареже до 6 различни резби в една програма. А най-хубавото е, че всичко това става изключително бързо и надеждно, без да се губи място, време и усилия. Ако възникне проблем, машината сама ще спре и ще сигнализира за случващото се.

Три конвейера работят като помощници на машината – един за разтоварване на дребни детайли от лазера, друг за разтоварване на дребни детайли от щанцовата глава и трети, който се грижи за дребния скрап от щанцоването. Освен това, не трябва да се притеснявате за обработката при висока скорост, тъй като щипки държат листа. Чувствителните материали като огледална ламарина също са в безопасност, тъй като зоната на щанцоване е оборудвана с четки, а не с ролки, което предпазва повърхността от нараняване.

Кое наложи инвестицията?

Продуктите, които произвеждаме са предимно детайли за високотехнологични индустрии като електроника и автоматика, висококачествени детайли на премиум машиностроители – световни лидери в своята област. Затова техните потребности са изключително важни за нас, както и нуждата от повишаване на ефективността. Лазерно-щанцовата машина работи 24/7 напълно автоматично, без непрекъснат надзор от оператор, а консумацията на ел. енергия е изключително ниска, благодарение на модерната серво-електрическа технология. И разбира се, няма как да не споменем и стремежът на ДеБулКо да предостави на своите клиенти възможно най-върховата технология и обслужване. Целта ни е да бъдем новатори, да ставаме все по-добри, а клиентите ни да бъдат доволни от нашата бърза, ефективна и качествена работа.

Ако Ви е нужна повече информация за услугите ни, моля изпратете ни запитване на info@debulco.bgРазглеждайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.
Съгласен