Нашите новини

14 февруари 2023 in Новини

ДеБулКо – производственият процес на един рекламен дисплей

Производственият процес на един рекламен дисплей - ДеБулКо

Перфектният производствен процес е това, което ни позволява да предоставяме на своите клиенти винаги висококачествени продукти, в съответствие с техните желания и нужди. Стъпките в нашия процес са изработени с особено внимание към детайла и формират най-добрата техника за изпълнение на услугите, които предлагаме. Редица клиенти избират ДеБулКо да проектира и изпълни техния рекламен стелаж, а днес ще ви споделим какво представлява неговият производствен процес.

Стъпка 1: Консултиране на клиента

Първата и особено важна стъпка в нашия производствен процес е именно консултирането на клиента. Тъй като знаем, че всеки клиент има специфични идеи и желания, ние провеждаме индивидуални консултации за всеки отделен продукт с цел предоставянето на отличен краен резултат. Тези разговори ни помагат да установим неговите нужди, да разберем къде, как и за какви цели ще се използва съответният продукт, като вследствие на това предоставяме максимално доброто решение, съобразено изцяло със спецификите и нуждите на всеки клиент.

Стъпка 2: Идеен проект

Втората стъпка включва изготвяне на ръчна скица на проекта, съобразена с целите на клиента и техническите възможности за производство. В този етап уточняваме отделните детайли и нанасяме нужните корекции относно производствения цикъл, монтажа на съответното изделие и доставката.

Стъпка 3: Проектиране и разработване

На този етап специалистите на ДеБулКо изготвят чертежи, скици и специфики за дадения продукт, като финално се уточняват всички фази и елементи на производството. Допълнително се подготвя и проектът за изработването на първата прототипна бройка.

Стъпка 4: Изработване на прототип

Четвъртата стъпка е основна за постигането на перфектния продукт и тя е именно производството на първата пилотна бройка на новия продукт. Тази бройка бива предоставена на клиента за одобрение и при необходимост се нанасят корекции и подобрения.

Стъпка 5: Серийно производство

Петата стъпка идва след като клиентът одобри прототипа и тя включва серийното производство на продукта. Производственият процес, който е планиран съвместно с клиента се спазва стриктно, като се гарантира качеството на крайната продукция.

Стъпка 6: Доставка

И разбира се, финалната стъпка е именно доставката на продуктите. Ние от ДеБулКо винаги гарантираме спазени срокове, висококачествени продукти и разбира се – навременна доставка на готова продукция до посоченото от клиента място.

Ако Ви е нужна повече информация за услугите ни, изпратете ни запитване на info@debulco.bg или ни потърсете на тел. +359888703887.Разглеждайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.
Съгласен