Нашите новини

12 август 2016 в Новини

Устойчива политика

Джефри Шмит

За пореден път фирма ДеБулКо ООД доказа, че следва принципите си на компания, водеща активна социално отговорна политика. Освен доказано във своята професионална сфера, дружеството подкрепя и участва в провеждането на редица събития и дейности, свързани с подпомагане на активни млади хора, занимаващи се със спорт и опазване на народното творчество и културното наследство.

През 2016 г. ДеБулКо ООД подкрепи със златен спонсорски пакет 22-годишния автомобилен състезател от Швейцария Джефри Шмит. Едни от последните успехи на състезателя са 9 победи в Champion Porsche GT3 Cup Challenge Middle East. Джефри е една от обещаващите млади надежди на автомобилния спорт. Мениджърският състав на ДеБулКо ООД е силно впечатлен от борбения спортен дух на младежа, упорития труд, който полага и непоколебимата му воля за победа.

В началото на лятото фирма ДеБулКо ООД подпомогна организирането на празниците на Община Елин Пелин и на село Мусачево. Шопските празници, проведени в рамките на 5 дни преди църковния празник Свети Дух, са посветени на местния бит и култура. Районът на гр. Елин Пелин е едно от най-запазените средища на шопската етнокултурна общност. ДеБулКо ООД освен като инвеститор в региона, създаващ работни места, е и фирма, която по традиция подпомага инициативите на общината и местното население, като се включва и в обществения живот на региона.Разглеждайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.
Съгласен