Устойчива политика

Устойчива политикаЗа пореден път фирма ДеБулКо ООД доказа, че следва принципите си на компания, водеща активна социално отговорна политика. Освен доказано във своята професионална сфера, дружеството подкрепя и участва в провеждането на редица събития и дейности, свързани с подпомагане на активни млади хора, занимаващи се със спорт и опазване на народното творчество и културното наследство.

През 2016 г. ДеБулКо ООД подкрепи със златен спонсорски пакет 22 годишния автомобилен състезател от Швейцария Джефри Шмит. Едни от последните успехи на състезателя са 9 победи в Champion Porsche GT3 Cup Challenge Middle East. Джефри е една от обещаващите млади надежди на автомобилния спорт. Мениджърският състав на ДеБулКо ООД е силно впечатлен от борбения спортен дух на младежа, упорития труд, който полага и непоколебимата му воля за победа.

В началото на лятото фирма ДеБулКо ООД подпомогна организирането на празниците на Община Елин Пелин и на село Мусачево. Шопските празници, проведени в рамките на 5 дни преди църковния празник Свети Дух, са посветени на местния бит и култура. Районът на гр. Елин Пелин е едно от най-запазените средища на шопската етнокултурна общност. ДеБулКо ООД освен като инвеститор в региона, създаващ работни места, е и фирма, която по традиция подпомага инициативите на общината и местното население, като се включва и в обществения живот на региона.